metaTitleHizmetler

Diensten

Bij verlies of diefstal van je gsm kan je je gsm en je simkaart laten blokkeren. Ga daarvoor naar een BASE-shop of bel het nummer 0486 19 1979  met om het even welke telefoon in België om te vermijden dat iemand anders je toestel zou gebruiken.
Om je gsm te blokkeren, moet je aan de BASE-medewerker alleen maar het IMEI-nummer van je gsm meedelen.
Heb je je gsm teruggevonden? Volg dan dezelfde procedure om hem te deblokkeren.

Türk Telekom Mobile wil zijn klanten graag op de hoogte houden van promoties en nieuwe diensten. Wij doen dat door ze een gratis sms’je te sturen. Wil je geen gratis sms’en meer ontvangen, stuur dan STOP SMS naar 1919. Je kan deze dienst opnieuw activeren door OK SMS naar 1919 te sturen.

Met Türk Telekom Mobile kan je foto’s naar je vrienden sturen, op internet surfen of je e-mails raadplegen via je gsm. Als je dit aanvraagt, sturen wij je graag gratis de parameters met een sms, zodat je je gsm kunt configureren.

Voicemail is je persoonlijke BASE-antwoordapparaat. Staat je gsm uit? Heb je een oproep geweigerd of was je te laat om een oproep aan te nemen? Geen probleem, je correspondent hoort het verzoek om een bericht op je voicemail in te spreken, het antwoordapparaat van je gsm.

  • voor wie?

Voor alle prepaid- en postpaid-klanten van TÜRK TELEKOM MOBILE.

  • hoeveel kost het?

Niets, voicemail is gratis als je je berichten in België beluistert. Als je je voicemail in het buitenland raadpleegt, zijn de roamingtarieven van toepassing.

  • hoe gebruik je deze dienst?

Ben je niet bereikbaar? Dan is voicemail de oplossing: de dienst stuurt je een sms bij elk nieuw bericht dat wordt opgenomen. Je hoeft dan met je gsm alleen maar het nummer 1933 te bellen om de berichten te beluisteren (+32486 19 1933 met een andere telefoon of een vaste lijn).

  • om deze dienst te activeren

Gebruik je deze dienst voor het eerst? Bel 1933 en volg alle stappen om je persoonlijke toegangscode te kiezen en je onthaalboodschap op te nemen. Je hebt de toegangscode nodig om je berichten op een ander toestel dan je eigen gsm te kunnen beluisteren.

  • in het buitenland

Natuurlijk kan je ook in het buitenland je voicemail gebruiken. Denk er dan wel aan dat daar de roamingtarieven gelden. Je krijgt toegang tot de dienst via het nummer 32 486 19 1933, vanaf je eigen gsm of elke andere gsm of vaste telefoon. Vanaf nu moet je elke keer je persoonlijke toegangscode invoeren als je naar je voicemail belt in het buitenland, zowel met je eigen gsm als via een ander nummer. Deze maatregel is bedoeld om je beveiliging te verbeteren.

  • Wat moet ik doen als ik mijn persoonlijke toegangscode ben vergeten?

Geen paniek, je kan die altijd opnieuw ophalen via de voicemaildienst.

  • Als je de dienst belt in België:

Je hoeft je persoonlijke toegangscode alleen maar in te voeren als je naar je voicemail belt vanaf een ander nummer dan je TÜRK TELEKOM MOBILE-nummer. Hoe werkt dit? Nadat je je gsm-nummer hebt ingevoerd, vraagt het systeem je om je toegangscode in te voeren en twee keer op sterretje te drukken (**) als je je code vergeten bent en deze met een sms op je gsm wil ontvangen.

  • Als je de dienst in het buitenland belt:

In het buitenland vraagt het systeem je voortaan systematisch om je persoonlijke toegangscode in te voeren als je met je eigen gsm belt of met om het even welke andere gsm of vaste lijn. Het systeem vraagt je dan om twee keer op sterretje te drukken (**) als je deze persoonlijke code bent vergeten en je ze via sms op je TÜRK TELEKOM MOBILE-gsm wil ontvangen.

Je kan gratis je huidige nummer behouden als je van een andere operator overstapt op Türk Telekom Mobile.

De dienst nummeridentificatie zorgt ervoor dat het telefoonnummer van de persoon die je belt op je scherm komt. Deze dienst werkt niet als het netwerk van je gesprekspartner deze dienst niet aanbiedt of als hij zijn nummer geheim houdt.

Met deze dienst beschik je gratis over een faxmailnummer. Je ontvangt de fax dan op je gsm en je kan de fax printen waar en wanneer je wil, op een faxtoestel naar keuze. Een sms waarschuwt je zodra je een fax ontvangt die naar je voicemail werd verstuurd. Onze postpaid-klanten kunnen een faxnummer aanvragen bij de Klantendienst, op het nummer 1979.